WINDOWS 10 НА НОВ ЛАПТОП

Поддръжка на компютри

WINDOWS 10 НА НОВ КОМПЮТЪР

Закупили сте си нов компютър или лаптоп , но нямате качен уиндоус 10, не се притеснявайте, ние от Крос Компютърс ЕООД , ще решим този проблем. Предлагаме инсталиране на уиндоус 10 на нов лаптоп или компютър в рамките на деня за гр.София.

Ние от Крос Компютърс имаме и услуги по домовете, за това спокойно можете да ни се обадите или да направите запитване за посещение на адрес! инсталиране на уиндоус 10 цена от 50 лв по домовете София и всички райони на София.

ИНСТАЛИРАНЕ НА УИНДОУС 10 ЦЕНА!

Инсталиране на windows 10 цена от 50 лв по домовете за гр.София в тази цена влиза посещение от наш служител на адрес в рамките на гр.

София, инсталиране на уиндоус 10 на нов или стар лаптоп или компютър, но без всички програми, офис пакет,драйвъри и антивирусна защита.

Пълен пакет от инсталиране на уиндоус 10 по домовете с включени програми,драйвъри,офис пакет и антивирусна защита е на цена от 50 лв в рамките на гр.София повече за нашите цени вижте тук! Цени-Услуги

РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ

 • Предлагаме ремонт на компютри
 • ремонт на лаптопи
 • Инсталиране на windows 10
 • Сервиз за компютри София
 • Сервиз за лаптопи София

 

РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ В СОФИЯ КЪДЕ ?

Предлагаме ремонт на компютри по домовете, както и инсталиране на уиндоус 10 по домовете за: Лозенец,Младост,Ломско Шосе,Дружба,Студентски град,Люлин,Манастирски ливади,Борово,Бъкстон,Драгалевци,Бояна,Слатина,Редута,Гео Милев,Иван Вазов, София център,Малинова долина,Света тройца,Надежда,Връбница,Сухата река,Хаджи Димитър,Левски,Зона б5,Западен Парк,Лагера,Княжево,Владая,Славия,Красна Поляна,Красно село и други.

 

ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА АДРЕС

Запазете час за инсталиране на уиндоус 10 по домовете или за ремонт на компютри по домовете.

Тел:08777-68-907

 

 

 

  Изпрати Запитване

  SHOPPING CART

  close