WINDOWS 10 НА НОВ ЛАПТОП

Закупили сте си нов компютър или лаптоп , но нямате качен Уиндоус 10, не се притеснявайте, ние от Крос Компютърс ЕООД , ще решим този проблем.

Cross Computers инсталиране на windows на компютри и лаптопи
компютърни курсове

WINDOWS 10 НА НОВ КОМПЮТЪР

Закупили сте си нов компютър или лаптоп , но нямате качен Уиндоус 10, не се притеснявайте, ние от Крос Компютърс ЕООД , ще решим този проблем. Предлагаме инсталиране на уиндоус 10 на нов лаптоп или компютър в рамките на деня за гр. София.

Ние от Крос Компютърс имаме и услуги по домовете, за това спокойно можете да ни се обадите или да направите запитване за посещение на адрес! инсталиране на Уиндоус 10 цена от 50 лв. по домовете София и всички райони на София.

ИНСТАЛИРАНЕ НА УИНДОУС 10 ЦЕНА!

Инсталиране на windows 10 цена от 50 лв. по домовете за гр. София в тази цена влиза посещение от наш служител на адрес в рамките на гр.

София, инсталиране на Уиндоус 10 на нов или стар лаптоп или компютър, но без всички програми, офис пакет, драйвери и антивирусна защита.

Пълен пакет от инсталиране на Уиндоус 10 по домовете с включени програми, драйвъри, офис пакет и антивирусна защита е на цена от 50 лв. в рамките на гр. София повече за нашите цени вижте тук! Цени-Услуги

РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ

  • Предлагаме ремонт на компютри
  • ремонт на лаптопи
  • Инсталиране на windows 10
  • Сервиз за компютри София
  • Сервиз за лаптопи София
сервиз за компютри София местоположение

РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ В СОФИЯ КЪДЕ ?

Предлагаме ремонт на компютри по домовете, както и инсталиране на уиндоус 10 по домовете за: Лозенец, Младост, Ломско Шосе, Дружба, Студентски град, Люлин, Манастирски ливади, Борово, Бъкстон, Драгалевци, Бояна, Слатина, Редута, Гео Милев, Иван Вазов, София център, Малинова долина, Света троица, Надежда, Връбница, Сухата река, Хаджи Димитър, Левски, Зона б5,Западен Парк, Лагера, Княжево, Владая, Славия, Красна Поляна, Красно село и други.

ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА АДРЕС

Запазете час за инсталиране на Уиндоус 10 по домовете или за ремонт на компютри по домовете.

изпратете запитване
запази час за посещение от техник запази час


    Адрес: София кв. Х. Димитър ул. „Клисура“ №13А и ул. “ Уощбърн“ № 67

    НАМИРАМЕ СЕ НА ЪГЪЛА НА ДВЕ УЛИЦИ ДО НАС ИМА КАФЕ И МАГАЗИН ЗА ИГРАЧКИ.