WINDOWS 10 НА НОВ ЛАПТОП

windows 10 на нов лаптоп

 • Инсталиране на windows 10 на нов лаптоп
 • Инсталиране на windows 10 на нов компютър

WINDOWS 10 НА НОВ КОМПЮТЪР

Закупилисте си нов компютър или лаптоп , но нямате качен уиндоус 10, не се приъеснявайте ние от Крос Компютърс ЕООД , ще решим този проблем. Предлагаме инсталиране на уиндоус 10 на нов лаптоп или компютър в рамките на деня за гр.София. Ние от Крос Компютърс имаме и услуги по домовете за това спокойно можете да ни се обадите или да направите запитване за посещение на адрес! инсталиране на уиндос 10 цена от 30 лв по домовете София и всички райони на София.

ИНСТАЛИРАНЕ НА УИНДОУС 10 ЦЕНА!

Инсталиране на windows 10 цена от 30 лв по домовете за гр.София в тази цена влиза посещение от наш служител на адрес в рамките на гр.София, инсталиране на уиндоус 10 на нов или стар лаптоп или компютър, но без всички програми, офис пакет,драйвъри и антивирусна защита. Пълен пакет от инсталиране на уиндоус 10 по домовете с включени програми,драйвъри,офис пакет и антивирусна защита е на цена от 50 лв в рамките на гр.София повече за нашите цени вижте тук! Цени-Услуги

РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ

 • Предлагаме ремонт на компютри
 • ремонт на лаптопи
 • Инсталиране на windows 10
 • Сервиз за компютри София
 • Сервиз за лаптопи София

РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ В СОФИЯ КЪДЕ ?

Предлагаме ремонт на компютри по домовете, както и инсталиране на уиндоус 10 по домовете за: Лозенец,Младост,Ломско Шосе,Дружба,Студентски град,Люлин,Манастирски ливади,Борово,Бъкстон,Драгалевци,Бояна,Слатина,Редута,Гео Милев,Иван Вазов, София център,Малинова долина,Света тройца,Надежда,Връбница,Сухата река,Хаджи Димитър,Левски,Зона б5,Западен Парк,Лагера,Княжево,Владая,Славия,Красна Поляна,Красно село и други.

ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА АДРЕС

Заоазете час за инсталиране на уиндоус 10 по домовете или за ремонт на компютри по домовете.

Тел:08777-68-907

  Изпрати запитване сега

  Call Now ButtonОбади Се Сега!