Инсталиране на Windows 10 цена

Инсталиране на windows 10 цена

Преинсталация на Windows 10 или windows по избор с включени всички драйвери и програми нужни за работа, както и офис пакет и анти вирусна програма!

Инсталиране на windows-10 по домовете

Предлагаме преинсталация на windows София, както и преинсталиране на windows по домовете. Запазваме всички файлове и данни преди преинсталацията, инсталираме всички програми и драйвери, нужни за работа на един компютър.

Преинсталиране на лаптопи, инсталиране на windows на лаптоп. Предлагаме преинсталация на windows, както и инсталиране на windows на нови компютри и лаптопи, инсталиране на windows-10, windows- 7, windows-8 ,windows по избор , както и инсталиране на линукс убунту.

Инсталиране  на windows  10  цена


Може да откриете актуални цени в нашата страница (ЦЕНИ-УСЛУГИ).

Предлагаме преинсталиране на windows- цена от 30-50 лева с инсталиране всички програми, драйвери ,офис пакет и антивирусна програма. Цена 20 лв само инсталиране на windows 10 в наш офис.

Преинсталиране на компютри по домовете /цена- същата, като и в наш офи,с нямаме такса посещение -посещенията са ни безплатни! на територията на Х.Димитър .

Преинсталация на windows от професионалисти


Преинсталация на windows от професионалисти с богат опит и стаж, оптимизиране на вашата система спрямо вашия компютър.

Ние сме професионалисти в преинсталация на лаптопи, инсталиране на windows на лаптопи, инсталиране на windows на компютри ,преинсталиране на компютри, инсталиране на windows.

Преинсталация на windows по домовете.


Предлагаме инсталиране на  windows-windows 10 по домовете ,преинсталация по домовете, преинсталиране на лаптопи по домовете, преинсталиране на компютри по домовете, инсталиране на windows на нови компютри по домовете, почистване на вируси на компютри и лаптопи, премахване на парола на лаптоп, премахване парола на компютър, хардуерно почистване на компютри , почистване на компютри от прах, почистване на лаптопи, смяна на паста на лаптопи, смяна на паста на компютър- всичко това  ще направим във вашия дом или офис. Заплащате само услугата, такса за посещение няма. Предлагаме също и изграждане на офис мрежи/ цена, конкурентна на пазара/.


Преинсталиране на уиндоус- квартал Надежда- Надежда 1, Надежда 2, Надежда 3, Надежда 4, квартал Люлин- Люлин 1, Люлин 2 ,Люлин 3,Люлин 4, Люлин5, Люлин 6, Люлин 7, Люлин 8, Люлин 9, Люлин 10, Люлин 11, квартал Хаджи Димитър, квартал Сухата река, квартал Левски, Левски в, Левски г, квартал Дружба -Дружба 1 ,Дружба 2, Дружба 3 ,Дружба 4, квартал Младост- Младост 1, Младост 1 а ,Младост 2, Младост 3, Младост 4, квартал Банишора, квартал Зона б 5 ,квартал Слатина, кварталГео Милев, квартал Бъкстон, квартал Борово, квартал Манастирски ливади.

Запишете час за посешение на адрес.

    Изпрати Запитване    SHOPPING CART

    close