МОНТАЖ НА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Монтаж на видеонаблюдение.

монтаж на видеонбалюдение

Крос-Компютърс ЕООД предлага: Монтаж на видеонаблюдение камери комплект с двр , както и wifi камери с dvr, nvr и др самостоятелни Ptz 360 градусови камери ONVIF IP-камери и др. Инсталация и поддръжка на вече готови съоръжения снабдени с видеонаблюдение.

Работим на територията на гр.София и област София до +50км.

монтаж и инсталация на видеонаблюдение

МОНТАЖ НА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЦЕНА ?

  • Цената за монтаж на видеонаблюдение е много относителна , като за начало трябва да сте избрали какъв тип камери бихте желаели да ви монтираме тъй, като за различните обекти се монтират и инсталират различни по тип камери много важно е да знаете , че за външен монтаж на камери се използват специални камери пригодени за външен монтаж , като варианти може да изберете между wifi ip или стандартни камери с нощно виждане.

МОНТАЖ НА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ТИП КАМЕРИ.

  • Работим с най-висок клас камери от 2 мп до 8 мп , разполагаме с професионални камери Hikvision, Dahua, Longse, XM. Колко би ви излязло , като цена за 4 бр камери + двр + 1 тб харддиск 2 мп за външен монтаж. Цената се формира спрямо сложността и трудността на монтажа можем да дадем пример за средна цена от 600 до 900 лв с ддс.

ПОДДРЪЖКА И МОНТАЖ НА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

  • Предлагаме и поддръжка и монтаж на видеонаблюдение поставяне изграждане инсталация и инсталиране на всички видове камери за видеонаблюдение на цени конкурентни на пазара.
  • Гаранция 24 месеца.

ЗАЯВЕТЕ МОНТАЖ НА КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ СОФИЯ

Монтаж инсталация поставяне и поддръжка на камери за видеонаблюдение за гр.софия и област София до +50 км Обадете се сега или ни изпратете запитване за оферта. Как процедираме когато клиент иска да се направи монтаж на камери за видеонаблюдение:

  • Наш техник отива на посочен от вас адрес и се прави оглед.
  • След извършен оглед ви се предлага оферта
  • След одобрение на офертата се заплащат 50% от уговорената сума
  • Преминава се към монтаж на камерите и след завършване се доплащат останалите 50%

Тел: 0877768907 (вайбър)

e-Mail:office@croscomputers.net

e-Mail: krasimirov_9102@abv.bg

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]

SHOPPING CART

close