Ремонт на Лаптопи

Ремонт на лаптопи за Град София

Ремонт на лаптопи и компютри предлагаме всички видове ремонти на лаптопи и компютри разполагаме с високо качествена техника и оборудване имаме най-добрите специалисти в областта разполагаме с екип от млади и амбициозни специалисти с богат опит и стаж

Ремонт на лаптопи по домовете

Предлагаме ремонт на лаптопи по домовете за Град София и всички квартали и райони на територията на град София. Просто се свръжете с нас за уговорка, ние ще се погрижим за всичко останало относно вашият компютър или лаптоп за ремонт или преинсталация.

Ремонт на лаптопи гаранция

Ремонт на лаптопи и гаранция за всеки извършен ремонт на лаптоп от нас

Колко ще струва ремонт на лаптоп или компютър?

Направете запитване към нас, ние ще се свържем в максимално най-кратък срок и ще Ви бъдем полезни във всяко едно отношение! Ние държим на достъпните цени, също така ние държим на това да имаме ясни и конкретни цени за нашите услуги които предлагаме и за това сме отделили цяла страница с описани всички услуги предлагани от нас както и колко струва всяка една от тях .

Предлагаме всички видове ремонти на лаптопи и компютри! Ремонт на видео карта на лаптоп смяна и презапояване на чип или т.н.р reballing смяна на матрица на лаптоп както и смяна на клавиатура добавяне  на RAM памет смяна на твърд диск, смяна на процесор, смяна на дънна платка на лаптоп. Хардуерно почистване на лаптоп пълна профилактика почистване от прах и смяна на термо паста и термо лепенки!

Информация за доставка:

ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ЕДИН РАБОТЕН ДЕН ЗА ГРАД СОФИЯ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКИ ЗА СТОКИ НАД 100 ЛЕВА ЗА ГРАД СОФИЯ ДОСТАВКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДО 48 ЧАСА ИЗПРАЩАМЕ ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ!

    Изпрати Запитване





    SHOPPING CART

    close