Ремонт на Лаптопи

Ремонт на лаптопи за Град София

Ремонт на лаптопи и компютри предлагаме всички видове ремонти на лаптопи и компютри разполагаме с високо качествена техника и оборудване имаме най-добрите специалисти в областта разполагаме с екип от млади и амбициозни специалисти с богат опит и стаж

Ремонт на лаптопи по домовете

Предлагаме ремонт на лаптопи по домовете за Град София и всички квартали и райони на територията на град София. Просто се свръжете с нас за уговорка, ние ще се погрижим за всичко останало относно вашият компютър или лаптоп за ремонт или преинсталация.

Ремонт на лаптопи гаранция

Ремонт на лаптопи и гаранция за всеки извършен ремонт на лаптоп от нас

Колко ще струва ремонт на лаптоп или компютър?

Направете запитване към нас, ние ще се свържем в максимално най-кратък срок и ще Ви бъдем полезни във всяко едно отношение! Ние държим на достъпните цени, също така ние държим на това да имаме ясни и конкретни цени за нашите услуги които предлагаме и за това сме отделили цяла страница с описани всички услуги предлагани от нас както и колко струва всяка една от тях .

Предлагаме всички видове ремонти на лаптопи и компютри! Ремонт на видео карта на лаптоп смяна и презапояване на чип или т.н.р reballing смяна на матрица на лаптоп както и смяна на клавиатура добавяне  на RAM памет смяна на твърд диск, смяна на процесор, смяна на дънна платка на лаптоп. Хардуерно почистване на лаптоп пълна профилактика почистване от прах и смяна на термо паста и термо лепенки!

Информация за доставка:

ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ЕДИН РАБОТЕН ДЕН ЗА ГРАД СОФИЯ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКИ ЗА СТОКИ НАД 100 ЛЕВА ЗА ГРАД СОФИЯ ДОСТАВКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДО 48 ЧАСА ИЗПРАЩАМЕ ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ!

    Изпрати запитване сега

    Call Now ButtonОбади Се Сега!