СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ И ЛАПТОПИ

ремонт и поправка на компютри и лаптопи

Компютърни ремонти и поправка на стари и нови компютри и лаптопи.

Ние разбираме от компютри! сервиз за компютри и лаптопи София предлага ремонт и поправка на компютри само за 1 ден. Да при нас всички ремонти се извършват само в рамките на деня при нас нас не се чака с дни и седмици.

Ремонт на компютри София

Предлагаме ремонт на нов или стар компютър за гр.София разполагаме с последно поколение техника за всякакви видове ремонти. Гаранция за всеки ремонт направен от нас НИЕ ГАРАНТИРАМЕ С ИМЕТО СИ. Над 15г опит екип от млади специалисти и техници, вършим всичко професионално и с голямо желание.

Ремонт на лаптопи София

Предлагаме и ремонт на лаптопи София за цяла София имаме и опция от врата до врата.

Това което ни отличава от многото фирми предлагащи ремонт и поправка на компютри и лаптопи е че: 1) При нас всичко се прави на деня т.е при нас не се чака с дни и седмици за да си получите ремонтиран вашия лаптоп или компютър. 2) при нас винаги има отстъпки за нови клиенти усмихнати и дружелюбни сме. 3) ние няма да ви подведем. 4) винаги вземаме най-доброто решение съобразено с вашия бюджет за ремонт и държим връзка с вас по телефон за всяка промяна и сте винаги наясно какво , ще правим и колко би ви струвало. 5) работим на разумни цени и с наистина безумни кратки срокове. 6) само при нас всичко се прави за 1 ден. 7) винаги получавате гаранция за всеки извършен ремонт от нас. 8) безплатни консултации и съвети. 9) реакция до 15 мин за посещение на адрес. 10) не скромно сме най-добрият сервиз за ремонт и поправка на компютри и лаптопи в София , не го твърдим ние а нашите клиенти.

КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ И РЕМОНТИ

Виште нашите услуги и цени тук ЦЕНИ-КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ

Предлагаме ремонт и поправка на компютри и лаптопи на място по домовете за гр.София БЕЗПЛАТНИ ПОСЕЩЕНИЯ няма нужда вие да идвате при нас, защото ние знаем колко важно и ценно е вашето време и колко усилия и главоболия , ще ви струва да шофирате в тежкия трафик в София и за това ние предлагаме специално за вас персонално компютърен техник , които да дойде на място във вашия дом или офис и да извърши ремонта на вашия компютър или лаптопизцяло на място ( изключение прави когато повредата е сериозна и няма как да се отремонтира на място) в такъв случай се взема и ви се отремонтира в наш офис в рамките на същия ден.

  Изпрати Запитване

  Тел:0877768907
  Viber.
  e-Mail:office@croscomputers.net

  SHOPPING CART

  close