Ремонт на Компютри

Компютърна поддръжка Крос компютърс
Ремонт на компютри от професионалисти с богат опит и стаж. Ние не просто ще ви поправим компютъра, ами ще го направим така ,както бихме направили нашите собствени, защото за нас това не е работа, а страст, хоби ,в което ние даваме всичко от себе си и правим всичко с желание .Ние не препипваме нищо, а го правим наистина качествено и професионално.

Ремонт на компютри по домовете

Ремонт на компютри по домовете .Предлагаме ремонт на компютри по домовете- услуга ,удобна за всички наши клиенти .Услуга ,която спестява време и в която вие не чакате дълго време, за да си получите компютъра, а само в рамките на няколко часа ние ще ви го поправим във вашия дом или офис/ Изключение правят само сериозни проблеми, които няма как да се направят на място. Затова ние ще преценим на място сериозността на вашия проблем и ако се наложи, ще го вземем в нашия сервиз и в рамките на 1 ден ще ви го поправим и доставим отново на адрес ,напълно безплатно. Плащате само цената за ремонта/.

Ремонт на компютри София цени

Ремонт на компютри и лаптоп сервиз с доказан опит и стаж в бранша ние държим на нашите клиенти и за това при нас няма скрито покрито. Сервиз за лаптопи и компютри в София работим на разумни цени и с кратки срокове само при нас предлагаме ремонт на лаптоп или компютър само в рамките на 1 ден обадете ни се сега или ни изпратете запитване. 

Ние знаем колко е важно да се знае колко ще излезе ремонтът на един компютър . Затова ние изключително много държим при нас всичко да е ясно и точно. За тази цел имаме цяла отделна страница с всички цени. Ние държим да се знае, че сме напълно сериозна и отговорна фирма, която държи на своите клиенти и която има ясни и точни правила.

Ремонт на компютри  гаранция

Ние даваме гаранция за всеки извършен ремонт от нас. Държим нашите клиенти да са сигурни в нашите услуги и да знаят, че работят със сериозни и отговорни хора. Затова разполагаме с много голям брой редовни и доволни клиенти. Пробвайте ни, няма начин да не останете доволни!

Ремонт на компютри от професионалисти с богат опит и стаж. Не просто ще Ви поправим компютърът ами ще го направим така както го правим за нас. 08777 68 907

    Изпрати Запитване

    SHOPPING CART

    close