Ремонт на навигации

Ремонт на навигация София ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО! (КЪМ МОМЕНТА ИЗВЪРШВАМЕ САМО ОБНОВЯВАНЕ НА КАРТИ ЗА НАВИГАЦИИ)

Навигации – Предлагаме всички видове ремонти на навигации, смяна на дисплей на навигации, обновяване на най-новите карти за навигации, специален софтуер с най-новите карти.
Предлагаме всички видове ремонти на навигация: смяна на дисплей на навигация, обновяване на най-новите карти за навигация, специален софтуер с най-новите карти за камион. Работим с всички видове навигация / БЕЗ TOM TOM И NAVIGON/, разполагаме с най-новите карти на Европа, предлагаме Софтуер с карти IGO ,както и софтуер с най-новите карти на цяла Европа за Garmin. Предлагаме и инсталиране на навигация IGO с най-новите карти за таблети и телефони с Andoid.

Ремонт на навигация от професионалисти

Ние сме професионалисти с богат опит и стаж, разполагаме със специализирана техника .При нас можете да си обновите картите за вашият GPS само за броени минути. Всичко ,което трябва да направите, е да се свържете с нас, да донесете вашият Gps, да изберете карти и ние ще ви ги инсталираме за 10 минути. Всички карти са актуални и последни ,разполагат с 3д сгради, антирадар, предупреждение за камери за скорост. Всички карти са с големина между 5 и 8 GB. Имайте предвид, че ако паметта на вашето устройства е под този размер, ще се наложи да носите и допълнителна карта памет или можете да си закупите от нас на място.

ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА ВСЕКИ ИНСТАЛИРАН СОФТУЕР. ПРЕДЛАГАМЕ И ЗАКУПУВАНЕТО НА GPS-навигации с 2 години гаранция със специализиран софтуер с най-новите карти за камиони. Предлагаме и втора употреба навигация с 1 година гаранция. Обадете се или се свържете с нас на посочените контакти по- долу .Можете и да ни пишете на скайп или на нашия онлайн-чат, намиращ се в долната дясна част на сайта.

ВИЖТЕ АКТУАЛНИ ЦЕНИ ТУК

Контакти:

Тел:0877768907

Skype:croscomputers.eood

e-Mail: office@croscomputers.net

Информация за доставка:

РАЗГЛЕДАЙТЕ УСЛУГИТЕ ПРЕДЛАГАНИ ОТ НАС

    Изпрати Запитване

    SHOPPING CART

    close