Ремонт на таблети и телефони

Ремонт на таблети и телефони Извършваме всички видове ремонти на таблети София и ремонти на GSM, Смартфон, Смяна на дисплей на таблет, Смяна на тъч криин смяна, на батерия на таблет и смартфон (телефон).

Разполагаме с специализиран сервиз за таблети, и сервиз за телефони, и смартфони в Град София също, така може да заявите куриер, които да дойде на посочен от ваш адрес и да вземе вашето устройство за ремонт! Ремонт на таблети и телефони Предлагаме всички видове ремонти за таблети смяна на стъкло на таблети, смяна на дисплей на таблети смяна, на тъч скриин на таблети почистване на таблети инсталиране на игри на таблети преинсталиране на таблет инсталиране на андроид на таблет премахване на парола на таблет премахване на шаблон на таблет забравена парола смяна на буска на таблет престигио самсунг ацер асус леново дива китайски таблети цени конкурентни на пазара работим бързо и качествено даваме гаранция за всеки извършен ремонт от нас всичко което трябва да направите е просто да се свържете с нас на посочените от нас контакти.

Ремонт на таблети и телефони в град София


Предлагаме ремонт на таблети за град София както и на територията на страната за всички клиенти извън София работим с Еконт може да ни изпратите вашият таблет за ремонт по Еконт. Разполагаме с голям брой части в наличност за това и ремонтите при нас не се бавят много извършването на ремонт на таблет не отнема много време и така нашите клиенти не чакат дълго за да си получат обратно ремонтирания таблет. При нас работят най-добрите специалисти в областта специалисти с дългогодишен опит и стаж за Ремонт на таблети и телефони.

Ремонт на таблети и цени


  • Ремонт на таблети цени:
  • Ремонт на таблет, поправка на таблети смяна на дисплей на таблети,смяна на тъч скриин на таблет, батерия за таблет. и всички видове ремонти на таблети и смартфони
  • Цените са много важна част за нашата фирма ние държим нашите клиенти да са наясно с това колко ще и струва ремонта на таблета или смартфона за нас е недопустимо да държим клиентите си в не видение както практикуват повечето фирми и накрая да има изненадани клиенти ние знаем колко е важна цената и затова сме отделили цяла страница в която са описани всички наши цени за ремонти на таблети,смартфони и всички услуги предлагани от нас.
  • При нас веднага ще разберете колко струва Ремонт на таблети и телефони, смяна на дисплей на таблет или пък смяна на тъч скриин на таблет цени те ни са без конкуренция стараем се много за да имаме все повече доволни и нови клиенти от нас може да очаквате коректност, лоялност, професионализъм и точност ние държим на думата си

Ремонт на смартфони и телефони


  • Ремонт на смартофи и телефони предлагаме и ремонт на смартфони и телефони
  • Смяна на дисплей на телефон София. Цени на вносител. Смяна на дисплей на смартфон. Смяна на тъч скриин на телефон. Смяна на батерия на телефон. Отключване на телефон. Разкодиране на телефон. Предлагаме разкодиране на телефони към всички Български оператори м-тел вивател теленор и други. Както и разкодиране на телефони от чужбина цени от 10 лева разкодиране до 1 час предлагаме и разкодиране на телефони през интернет не е нужно да сте от София! За да ви разкодираме телефона просто трябва да се свържете с нас по скайп или някой от посочените от нас контакти! Да ни кажете модела на телефона от къде е заключен и да ни преведете сумата по банков път след което ние ви връщаме кода които можете сами да въведете всичко. това става много лесно и много бързо отнема само няколко часа! Предлагаме и нови оригинални батерии за телефони и смартфони на цени от вносител разполагаме със голям брой налични части за всички видове телефони извършваме ремонт на телефони! Самсунг галакси с 2, с 3, с 4, с 5, с 6, с 7, едг ! модели нот 2, нот 3, нот 4, нот 5 , нот 6, нот 7! Както и всички останали модели на самсунг! Същото така предлагаме смяна на дисплей на телефон! Самсунг, Леново, Престигио, Алкател, Нокиа, Лг, Сони експериа, Зте!  Всички останали модели отключване на заключен телефон забравена парола на телефон! Почистване на вируси! Преинсталиране на телефон! Инсталиране на андройд на телефон!Разполагаме със специализиран сервиз за телефони, смартфони gsm София при нас. работят специалисти с дългогодишен опит и стаж.
  • Ремонт на таблети и телефони цени.
  • Всички цени за предлагани от нас услуги може да откриете в специалната ни страница (ЦЕНИ-УСЛУГИ). Също така да се свържете с нас на посочените от нас контакти и да попитате за цена!

Контакти:

Тел:0877768907

Skype:croscomputers.eood

e-Mail:office@croscomputers.net

Ремонт на компютри по домовете

Направи Запитване!

 

 

Call Now ButtonОбади Се Сега!