ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ WI-FI КАМЕРИ

Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
видеонаблюдение от „Крос-Компютърс“ ЕООД

Видеонаблюдение и wi-fi,ip-камери от „КРОС-КОМПЮТЪРС“ ЕООД

Фирма за видеонаблюдение София. Всички предлагани от нас системи за видеонаблюдение са с 1г Гаранция

Предлагаме изграждане,монтаж и инсталация на системи за видеонаблюдение за жилищни сгради,апартаменти,вили,офиси,офис сгради и др.

WI-FI КАМЕРИ

 • Предлагаме монтаж,изграждане и инсталация на wi-fi камери.
 • Разполагаме с ново поколение 360° градуса,ptz камери със звук 5-8 mp с 2 антени за по-силен обхват на сигнала кристална картина и качество на звук.
 • wi-fi камерите са подходящи за жилищни сгради апртаменти,къщи,вили и др. С лесен и бърз монтаж може да се наблюдават от телефон и компютър. Камерите записват всичко случващо се на карта памет и записите могат да се преглеждат както от телефон или таблет така и от компютър.
 • Камерите могат да бъдат настроени да записват при движение , както и да получавате известие с аларма от камерата когато засекат обект директно на вашият телефон или таблет.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ С ДВР (DVR) СИСТЕМА КОЕ ДА ИЗБЕРЕМ ?

Предлагаме изграждане и монтаж на видеонаблюдение с двр система.

 • Къде е подходящо да се монтира видеонаблюдение?

На всякъде където искате да се защитите от набезите на крадците. Правили сме монтажи на вили,къщи,апартаменти,гаражи,офис сгради, кафета,магазини,барове ,заведения и къде ли още не.

 • Коя система да изберем wifi или система с dvr какви са разликите плюсове и минуси кое е по-доброто за нас?

Малко е относително , но за нас по-добрия избор е система с dvr излиза по-скъпо , но в дългосрочен план се отплаща и сега ,ще ви кажем защо е така:

1.wifi камерата е самостоятелна камера тази камера работи самостоятелно в нея се намира и картата която е за запис. В тази система с монтаж на видеонаблюдение само от wifi камери е удобна и подходяща за монтаж на вили тъй,като е по лесна за монтаж и не е нужно да се опъват много кабели ,защото те се свързват директно през wifi с рутер и инсталацията и монтажа стават много бързо и лесно , и до тук с ползите започваме да изброяваме плюсове и минуси.: +Плюс: ниска цена, лесна за монтаж,wifi. -Минус: Много често дават дефекти,проблеми с възпройзвеждане на видеозаписите,често забиване и изгубване на връзка с рутера, голям лаг (насичане на видеото), по-кратък период на запис поради ограничението от sd карта памет.

2.Видеонаблюдение,монтаж и инсталация на камери с двр (dvr) система. ПОРЪЧАЙ ТУК!

двр системата е професионална система за видеонаблюдение тази система е много по-сигурна и надеждна от wifi системата тази система работи с двр и харддиск, който позволява и запис на видео 1месец назад, както и с гладко и с високо качество възпройзвеждане на видео. Плюс+: Плюсовета на тази система са: по-гладко възпройзвеждане на видео,няма проблеми с прекъсването на връзката с интернет тъй,като свързването е с кабел и е директно, може да записвате месец назад. Минус-: Като минус е по-високата цена и това,че няма wifi , а връзката с интернет трябва да е директна. (За нас тази система е най-подходяща от професионална гледна точка)

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ СОФИЯ

камери от кроскомпютърс еоод
360° wi-fi камера
 • Видеонаблюдение София и София окръг.
 • Предлагаме изграждане и монтаж на видеонаблюдение на най-ниски цени. Фирма за видеонаблюдение София Крос-Компютърс ЕООД предлага качествени камери,въртящи се 360° камери,както и статични wi-fi i и ip камери.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПОДДРЪЖКА

 • Предлагаме поддръжка на видеонаблюдение ,ремонт и поправка на камери за видеонаблюдение.
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЦЕНА
фирма за видеонаблюдение софия кроскомпютърс еоод
Монтаж и инсталация на видеонаблюдение София

Изграждане и монтаж на видеонаблюдение цена.

 • Предлагаме най-ниски цени на пазара за изграждане,инсталация и монтаж на видеонаблюдение за Страната. Отдалечена поддръжка и съпорт за всички наши клиенти.
 • Ако желаете да ви бъдат монтирани камери за видеонаблюдение можете да се свържете с нас на посочените телефони или да ни изпратите запитване чрез нашата форма за запитвания по-долу в описанието. Раззгледайте и нашите компютърни услуги: https://www.croscomputers.net/2020/02/28/kompiutarni-uslugi/

Контакти:

 • тел:08777-68-907
 • (Viber)
 • E-mail: office@croscomputers.net
[contact-form-7 404 "Не е намерен"]

SHOPPING CART

close