Абонаментна поддръжка на компютри

 • Абонаментна поддръжка на компютри
 • Компютърна поддръжка цена от 10 лв за компютър
 • ит-поддръжка

АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА

 • Абонаментната поддръжка на компютри е много важна за фирми и организации, разполагащи с голям брой компютри,сървъри,телефонна,централа,принтери, видеонаблюдение и други. Всичко това се нуждае от поддръжка и от човек, който да се грижи за тази техника, да работи безпроблемно и безотказно. Всички ние знаем колко е важно това и колко неприятно е когато компютрите се повредят и спрат работата на всички. Затова ние предлагаме пълна абонаментна поддръжка на вашите компютри и компютърна техника.
 • АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА ОТ СПЕЦИАЛИСТИ
 • Абонаментна поддръжка от специалисти и хора с богат опит и стаж, системни администратори със сертификат .Разполагаме с голям екип от специалисти по поддръжка на компютърни мрежи и компютърна техника .

АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА ВКЛЮЧВА

• Абонаментната поддръжка включва поддръжка на всички компютри,компютърна,мрежа,софтуер,мрежови устройства,видеонаблюдение.
• В зависимост от това с каква техника разполагате, предлагаме ежемесечна компютърна поддръжка. 2 пъти в месеца наш служител минава и прави профилактика на компютрите, следи за проблеми, които биха причинили срив или спиране на работата на всички служители. Също така предлагаме и съпорт по телефона или с отдалечен достъп при възникване на дребни проблеми или просто нужда от помощ. Екипите ни са на разположение от 7:00 до 24:00

1. Абонаментна поддръжка на компютри –София.
2. Абонаментна поддръжка на компютри -цена от 10-15 лева за компютър. Дистанционна поддръжка на компютри
3. Компютърна поддръжка- София -цена от 50 лева на месец, като за нови клиенти първият месец е БЕЗПЛАТНО (в зависимост от договора предлагаме и 3м БЕЗПЛАТНО).
4. Абонамент за поддръжка на компютри- цени, съобразени с българския пазар
5. Техническа поддръжка на компютри за град София.
6. Абонаментна поддръжка на компютърна техника от висококвалифицирани специалисти.
Цените за абонаментна поддръжка може да откриете в страницата ни (Цени-услуги) или да се свържете с нас на посочените от нас контакти

АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА НУЖНО ЛИ Е ?

 • Абонаментната поддръжка на компютри е изключително нужна, дори и задължителна за фирми ,от които и зависи целият работен процес. Повечето наши клиенти са точно такъв тип фирми- с голям брой служители и компютри. Какво е нужно да знаете за ползата от абонаментната поддръжка, когато компютрите се използват по 10/12 часа на ден- изпращат се и се отговаря на хиляди имейли, постоянно се използва Интернет . Натоварвате вашите компютри ежедневно ,натрупвате с ненужни файлове вашата система и в даден момент всичко спира или в най-лошия случай изгаря ,а всички знаем колко лошо е да загубим всичката информация и всичкия ни труд да отиде на вятъра. За това ние ще се погрижим за всичко и няма да допуснем това да се случи.

АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Всеки месец 2 пъти в месеца системен администратор минава и прави пълна профилактика на вашите компютри, която отнема между 10/20 мин на компютър. Проверяват се компютрите за вируси, почистват се ненужните файлове, следи се пощата да не се задръства и се почиства от спам ,правят се записи (BACK UP) на всички файлове в случай на повреда възникнала в следствия на „амортизация“ или външен фактор, като токов удар и т.н ,получавате съпорт и отдалечена връзка с наш служител 18 часа на ден.

АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА 1-3 МЕСЕЦ БЕЗПЛАТНО


За всички нови клиенти предлагаме 1-3 месец безплатна абонаментна поддръжка

Информация за цена може да получите, като се свържете с нас или ни изпратите имейл с запитване за цена.

Контакти:

тел:08777-68-907(viber)

e-Mail:office@croscomputers.net (krasimirov_9102@abv.bg)

Изпратете запитване за оферта!

  Изпрати Запитване

   

  SHOPPING CART

  close