Компютърни курсове курс за компютърни техници цена:600 лв

Ако искате да се занимавате професионално, да работите като компютърни техници в някоя от многото фирма, за сервиз, ремонт и поправка, на лаптопи и компютри.

Компютърни курсове курс за компютърни техници

Ако искате да се реализирате и да инвестирате във вашето развитие и с една малко инвестиция да увеличите месечните си доходи многократно в дългосрочен план, то този компютърен курс е точно за вас!

Или пък просто сте запалени по компютрите и гейминга, ако искате да знаете, как работят и, как се сглобяват и асемблират компютърни конфигурации, или просто искате да се научите сами да си поправяте компютъра и да си направите своя собствена гейминг машина, то този курс за компютърни техници е точно за вас!

Кои сме ние и какво предлагаме? Защо да изберете нас и нашите курсове?

Хардуерният курс, който предлагаме в Крос Компютърс, е компютърен курс за напреднали, за хора, които искат да допълнят и увеличат своите знания в областта на компютърните технологии,  които искат да се потопят в света на компютърните системи и технологии по-надълбоко.

Компютърни курсове курс за компютърни техници защо да изберете нашият курс
1 Отношение и начин на обучение

Първо и най-важно е нашето отношение и начина на обучение към всички курсисти да знаем, че има много и най-различни фирми и дружества предлагащи подобни курсове, но това което ни отличава , което ни прави различни, предпочитани и препоръчвани от нашите курсисти е именно това, че преподаването, обучението и разясняването на всичко в детайли и подробности от нашите преподаватели към всички курсисти е на най-високо ниво и смело заявяваме , че в България няма такова ниво на обучение.

 • А защо е така при нас? Защото ние обичаме работата си , ние я вършим с голямо удоволствие и отделеност , ние осъзнаваме колко важно и отговорно е това да ви предадем тези знания , не само за момента , не само докато трае курса, не просто да ви вземем парите и да ви оставим да се „оправяте“ по-натам сами , а да ви научим , да ви предадем нужните знания и да сдобиете нужната увереност и самочувствие , за да работите и вършите тази работа за която , ще се обучавате.

Втора и не по-малко важна причина да изберете точно нас е: големият опит и стаж в ремонтите , поправките и сервиза на компютри и лаптопи.
• Над 15г професионален опит. Изцяло млад екип с едни от най-добрите преподаватели , педагози и компютърни техници от най-високо ниво.

Трета и не на последно място причина да изберете нас е, че при нас, ще научите всичко описано по-долу в тази страница, защото при нас не се „претупват курсовете“ , не „претупваме“ материала за преподаване , и не бързаме да приключим с нашите курсисти по най-бързия начин.

Четвърто. Индивидуален подход към всеки един от вас , обясняваме, повтаряме, показваме и докато не сме убедени в разбирането на преподадения урок, не продължаваме напред.
• Искаме да сме уверени в това, че след този курс вие, ще можете спокойно да вършите тази работа, че ще сте придобили тези знания и , че вече от тук натам , ще можете сами да надграждате и трупате нови, и нови знания с опит и практика.

Пето. При нас няма онлайн курсове за компютърни техници, някой от вас може да го отбележите, като минус, но ще ви опровергаем.

 • Няма как да предлагаме този курс онлайн точно заради изброените по-горе предимства, които имаме пред всички останали.
 • Няма как ние да ви предадем тези знания онлайн, няма как да ви научим на всичко изброено в този курс онлайн. (това е все едно един първокласник да се учи да пише онлайн, без учител, без някой, които да му хване ръката и да го научи). При нас е същото , ние държим и се водим от същия принцип , за това за нашите курсисти НЕ предлагаме онлайн този курс.
 • Искаме да сме до вас, да ви наблюдаваме, обучаваме , наставляваме и преподаваме само и единствено в присъствена форма на обучение.

В ТОЗИ КУРС ЗА КОМПЮТЪРНИ ТЕХНИЦИ, ЩЕ ВИ НАУЧИМ:

компютърни курсове за компютърни техници какво ще ви научим

Как да разпознаете и отстраните различни хардуерни проблеми, които могат да възникнат при работата с компютри и лаптопи

Как сами да извършвате диагностика на компютър или лаптоп при настъпила повреда

Как сами да асемблирате (сглобявате нова компютърна конфигурация)

Как да извършвате сами сериозни ремонти на лаптопи

 • Смяна на матрица на лаптоп
 • Смяна на батерия
 • Какво да правите в случай на залят лаптоп
 • Смяна на клавиатура на лаптоп
 • Ремонт и изграждане на панти на лаптоп
 • Смяна на дъно
 • Ремонт на видео карта на лаптоп
 • Смяна на лентов кабел
 • Ремонт на букса за зареждане на лаптоп

Как сами да разглобявате и почистване, сменяте термо паста и термо лепенки на лаптоп

 • Какво е термо лепенка, термо паста и какви са разликите , къде се използва термо паста и къде термо лепенки (падове)
 • Защо е нужно почистване и профилактика на лаптоп

Как да използвате специализирани софтуерни програми за тестване на хардуерните компоненти и проверка на тяхното състояние.

Какво е хардуер и какви са основните му части – процесор, памет, диск, видеокарта, дънна платка и др.

Как да изберете подходящи хардуерни компоненти за вашите нужди и цели

Как да сглобите и конфигурирате своя компютър или лаптоп от нулата

Какви са различните видове памет – RAM и ROM – и каква е разликата между тях

Какви са различните видове процесори и какво означава сокет

Какви са различните видове дискове – HDD, SSD, M.2 – и каква е разликата между тях

Какви са различните видове дънни платки и как да ги разпознаете

Какво е овърклок и как да го направите безопасно и ефективно

Как да поддържате вашия компютър или лаптоп в добра форма и да удължите неговия живот

СПЕЦИАЛЕН БОНУС УРОК ЗА ВСИЧКИ КУРСИСТИ В КРАЯ НА ОБУЧЕНИЕТО, ЩЕ ВИ НАУЧИМ НА НЕЩО, КОЕТО НЕМОЖЕМ ДА ОПИШЕМ И СПОМЕНЕМ, НО ЗА ЛЮБОПИТНИТЕ ОТ ВАС ПРОСТО ЗВЪННЕТЕ НА НАШИЯ ТЕЛЕФОН, ЗА ВРЪЗКА И ПОПИТАЙТЕ.

 • Този курс е подходящ, за всички, които имат интерес към компютрите и хардуера, които искат да разширят своите знания и умения, които искат да станат компютърни техници , да работят и да се развиват , или просто да се забавляват. Няма значение дали сте дете или възрастен, дали сте начинаещи или просто искате да допълните вашите знания, няма значение дали имате предишен опит – този курс е точно за вас!

КОГА СЕ ПРОВЕЖДАТ КУРСОВЕТЕ ЗА КОМПЮТЪРНИ ТЕХНИЦИ

 • Курсът се провежда всяка Събота или Неделя (съобразяваме се с групата и възможността на курсистите за провеждане на обучението) , ще изберем удобно за вас време и темпо.  

КОЛКО ВРЕМЕ Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТА НА КУРСА

 • Продължителността на курса е 24-учебни часа разделени в четири седмици по 6 часа.
 • Пример за протичане на обучение: Всяка Неделя от 12:00 до 18:00.

Можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате въпроси или нужда от помощ. Ние сме тук, за да ви подкрепим и насърчим във вашето обучение.

Не чакайте повече и се запишете сега за хардуерния курс на Крос Компютърс! Това е най-добрият начин да се научите на нещо ново и полезно, да развиете своите компютърни умения и да се забавлявате!

Компютърни курсове курс за компютърни техници развитие на уменията

Разгледайте и нашия компютърен курс за изцяло начинаещи тук. Подходящ за по-възрастни хора, за вашите баба, дядо или просто близък роднина, приятел или познат, който иска да се научи, как да използва компютър или лаптоп с уиндоус 10 или уиндоус 11, как да ползва интернет и много други полезни и нужни умения за изцяло начинаещи потребители.

Компютърни курсове за начинаещи

За повече информация и записване, попълнете нашата форма за записване за компютърен курс за компютърни техници тук, или се обадете на телефон +359877768907. Очакваме ви!

Адрес: София кв. Х. Димитър ул. „Клисура“ №13А и ул. “ Уощбърн“ № 67

НАМИРАМЕ СЕ НА ЪГЪЛА НА ДВЕ УЛИЦИ ДО НАС ИМА КАФЕ И МАГАЗИН ЗА ИГРАЧКИ.