СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ СОФИЯ

Крос Компютърс ЕООД лидер в компютърните ремонти, поправка и сервиз с над 15г история и опит в сферата на ИТ технологиите.

Crosscoputers сервиз за компютри София

Добре дошли в тази страница!

Преди всичко искаме да знаете къде сте попаднали и какво може да очаквате от нас.

 • Ние не сме просто сервиз за компютри „фирма“, която има за цел просто да прави някакъв „х“ оборот и да се интересуваме от печалбата и само това да ни води напред. Ние знаем колко грешно и неправилно е това ,за това смело заявяваме пред вас! ние сме различни ,ние сме ново поколение фирма изцяло от млади хора ,ние държим на името и репутацията си ,ние сме коректни ,точни ,усмихнати и дружелюбни при нас няма скрито покрито ,защото това не е нашата работа това е нашето удоволствие ,нашето хоби и ние обичаме работата си.
 • Може да разчитате на нас във всеки един момент за съжаление знаем каква е практиката и с какви очи гледат повечето хора на сервизите в България не само за компютри , ами за каквото и да е било за авто сервизите няма и да споменавам. За това ние сме решени да променим това във вас , с действия ,с това че можете да проверите всичко за нас в Google и най-вече, че гарантираме с името си.
сервиз за компютри София представяне
сервиз за компютри София защо сме уникални

Сервиз за компютри София с какво сме различни от другите ?

 1. На първо място са: лоялността ,честността и професионализма
 2. Бърза реакция
 3. Ремонт на компютри или лаптопи само за 1 ден ( да при нас става всичко за 1 ден , и не се налага да чакате със седмици)
 4. Безплатно посещение на адрес за гр. София (с изкл. на район център и сини и зелени зони)
 5. Безплатна консултация по телефон
 6. Кратки срокове за ремонт сервиз и поправка на компютри и лаптопи
 7. Разумни цени
 8. Полезни съвети (да ние няма просто да ви поправим компютъра/лаптопа и да ви го върнем ,ние ще ви обясним и защо се е стигнало до тук и , как да не се стига до тук отново)
 9. Гаранция за всеки ремонт.
 10. Екип от професионалисти , които гледат на всеки компютър така, както и на собствените си. (да ние не само ,ще го поправим вашия компютър/лаптоп, ние ще се погрижим за него така ,както го правим и за нашите собствени)
 11. Високо оценени сме от безброй наши клиенти, поддържаме една от най-високите оценки в google.

Сервиз за компютри София (полезни съвети)

5. Причини компютъра/лаптопа да ви работи бавно:

Повечето хора използват безплатни антивирусни защити мислейки си , че една такава безплатна антивирусна програма , ще ги защитава. Ако просто се замислим логично и си дадем сметка, че това няма как да стане, че тези компании , които се занимават със сигурност и защита влагат милиони левове годишно , за подобряване и разработване на дадена антивирусна програма, и искайки от нас някаква определена цена от 60 лв. за годишен абонамент , за да си платим и да ползваме този софтуер и да сме сигурни , че наистина сме защитени , то ние отказваме да заплати тази сума за съответния лицензионен ключ и чисто по „Бай Ганьовски“ си мислим , че ще „прецакаме“ тези компании , ще ги ползваме „БЕЗПЛАТНО“ без да платим и 1 ст. и те , ще ни защитават по същия начин, като един оригинален софтуер. Нали сами по себе си разбирате, че това няма как да стане , за това и използвайки един такъв софтуер, ние не само , че не сме защитени, а напротив ставаме по уязвими , вкарваме различни „червей“ и троянски кон в нашия компютър, и то напълно сами. За това и не, след дълго време компютъра ви започва да работи все по-бавно и по-бавно и започвате да се питате „защо компютъра или лаптопа ми работи бавно“ ами това е една от причините.

Остарял (слаб) хардуер с 1 дума стар е и вече трябва да се смени или да се направи (ъпгрейд) буквално означава надграждане, тоест да се добавят нови части процесор, рам или нов по бърз харддиск (ssd)

Заразяване с вируси повечето хора използват безплатни защити

Трета причина е пряко свързана с втората , защото използвайки разни безплатни антивирусни програми, разни скинове, теми опитвайки се да си направите десктопа по-красив , вие по този начин си пълните системата (компютъра) с вируси, „червей“ и разни други временни файлове, които със времето оказват влияние на работата на вашия компютър или лаптоп.

Не навременно обслужване на термо паста и термо лепенки на вашия компютър или лаптоп.
Много хора не знаят, че компютрите и лаптопите подлежат на профилактика поне веднъж годишно и , че имат нужда от смяна на термо паста и термо падове. Това е много често подценявано и поради това много от вас, ще изпитвате затруднение в работата с вашия компютър или лаптоп, ще чувате как вентилаторите започват все по-силно, и по-силно да „въртят-бучат“ , ще усещате , как загряват и стават горещи на допир.

Много от вас подценяват инсталирането на уиндоус 10 или уиндоус 11 и си мислят, че сами , ще се справят или просто , ще извикат съседа „Гошо“ и той , ще и свърши тази работа за една „ракия“ и така отново ние няма да си платим и, ще се надяваме да ползваме безпроблемно нашия компютър или лаптоп. Истината обаче е съвсем друга и оставяйки тази важна стъпка в ръцете на не професионалист , то вие рискувате вашия компютър или лаптоп още в самото начало , да започне с проблемите и сривовете във вашата система.

 • Ремонт на компютри по домовете, ремонт и поправка на компютри по домовете за гр. София, предлагаме преинсталиране на windows 10 По домовете, преинсталиране на windows 10 цена 40 до 80 лв.
 • Ремонт на навигации София, обновяване на карти за навигации, качване на нови карти на Европа за навигация Гармин, Иго, китайска навигация ,андроид навигация.

СЕРВИЗ ЗА ЛАПТОПИ И КОМПЮТРИ СОФИЯ

Сервиз за лаптопи София

 • Сервиз за компютри Студентски град, София, квартал, Банишора, Белите брези, Бенковски, Борово, Бояна, Бъкстон, Витоша, Гевгелийски квартал, Гео Милев, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дървеница, Западен парк, Захарна фабрика ,Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илинден, Илиянци, Княжево, Красна поляна, Красно село, Крива река, Кръстова вада, Лагерът, Левски, Лозенец, Люлин, Малашевци, Малинова долина, Манастирски ливади, Младост, Модерно предградие, Мусагеница, Надежда, Обеля, Оборище, Овча купел ,Орландовци, Павлово, Подуяне, Разсадника-Коньовица, Редута, Света Троица, Симеоново, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски град, Сухата река, Факултета, Хаджи Димитър, Хиподрумът, Хладилникът, Христо Ботев, Център
сервиз за компютри София местоположение
crosscomputers софтуерни услуги и Инсталиране на уиндоус 11

ПРЕИНСТАЛИРАНЕ-ИНСТАЛИРАНЕ НА WINDOWS 10

 • Преинсталиране на windows 11 цена 50 лв. в наш офис
 • Преинсталиране на windows 11 по домовете 90 лв. с включени всички драйвери, програми, офис пакет и антивирусна програма
 • Преинсталиране на windows 10 цена 40 лв. в наш офис
 • Преинсталиране на windows 10 по домовете 80 лв. с включени всички драйвери, програми, офис пакет и антивирусна програма

КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА ЦЕНА-СОФИЯ

 • Предлагаме компютърна поддръжка, абонаментна компютърна поддръжка, както и отдалечена компютърна поддръжка, поддръжка на компютри, поддръжка на компютърна техника цена от 20 лв за компютър (1-ви месец е БЕЗПЛАТНО) за повече информация може да се обадите на посочените от нас контакти или да заявите оферта през формата ни за Запитвания 
сервиз за компютри София цени
сервиз за компютри София курсове

компютърни курсове

 • Компютърни курсове, онлайн компютърни курсове, курсове по компютърна грамотност, компютърни курсове за начинаещи за повече информация може да погледнете тук Компютърни курсове.
Компютърни курсове

Адрес: София кв. Х. Димитър ул. „Клисура“ №13А и ул. “ Уощбърн“ № 67

НАМИРАМЕ СЕ НА ЪГЪЛА НА ДВЕ УЛИЦИ ДО НАС ИМА КАФЕ И МАГАЗИН ЗА ИГРАЧКИ.