Компютърни курсове за начинаещи цена:130 лв

Компютърните курсове и курсове по компютърна грамотност, за начинаещи са подходящи , за хора които за първи път, ще работят с компютър.

Компютърни курсове за начинаещи

За кого е подходящ този курс.

Компютърните курсове и курсове по компютърна грамотност, за начинаещи са подходящи, за хора които за първи път, ще работят с компютър, с уиндоус 10 или уиндоус 11, за по възрастните хора и, като цяло за всички които искат напълно самостоятелно да използват компютър или лаптоп с операционна система уиндоус.

Компютърни курсове за начинаещи запишете се сега

Подходящи са за всички вас на които ви е омръзнало, или вече ви е станало неудобно , да звъните на: внуци, познати и приятели, за разни проблеми, съвети и насоки и за всичко, което не знаете свързано с вашия компютър или лаптоп. След , като запишете при нас този курс и успешно преминете през нашето компютърно обучение, вие няма да имате повече нужда да звъните и да питате вашите близки и познати за помощ.

Какво представлява курса по компютърна грамотност за начинаещи.

Това е курс по компютърна грамотност изцяло насочен за хора без никакъв опит, или с малко такъв. В този курс ние имаме за цел да ви подготвим и, да ви предадем знания, с които сами да можете безпроблемно, безпрепятствено и съвсем сами и самостоятелно, да използвате компютър с уиндоус.

Компютърни курсове за начинаещи информация

Курсовете за начинаещи се провеждат в три форми на обучение: самостоятелна форма на обучение, с група от 8-10 човека и онлайн.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С 3-ТЕ ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ:

Това е обучение насочено към всеки желаещ, да бъде обучаван в индивидуална форма, самостоятелно и изцяло персонално. Това ще каже, че в този случай специално за вас , ще ангажираме наш служител специалист, които да ви проведе целия курс по компютърна грамотност за начинаещи изцяло само на вас, като това може да се случва във вашия дом, офис или в наш учебен център. Само по себе си това говори и за много по-висока цена от тази на другите 2 форми. Цените за съответните форми може да откриете по-надолу в страницата.

В тази форма на обучение, ще се провеждат всички занимания групово в нашия учебен център с група от 8-10 човека.

• Тук се разбира, че вашето обучение, ще премине изцяло онлайн.

• Тази форма на обучение е подходяща, за хора които не са от София, нямат възможност да посещават груповите занимания или просто, ще и е по-лесно и по-удобно онлайн.

В този курс по компютърна грамотност за начинаещи, ще ви научим:

Ще започнем от самото начало тоест от там, как се включва и изключва компютър/лаптоп.

Какво е работен плот (десктоп), за какво служат иконите на работния плот, ще ви запознаем с т.нар. икони и ще ви обясним подробно коя програма за какво се използва, а също и как да ги използвате и да работите с тях.

Как да използвате Интернет, как да правите регистрация в сайт, как да използвате E-mail (Имейл), какво е E-mail и как да си създадете такъв, как да използвате фейсбук, вайбър или WatssApp

Как да ползвате сайтовете, за пазаруване като OLX и Bazar, как да качвате обяви, ако имате нещо за продаване в тези сайтове, как да сваляте филми, музика и всякакъв вид информация от Интернет, как да търсите информация от Интернет.

Как да сваляте файлове на компютъра от външен носител (CD-диск, UBS (Флашка), телефон, таблет, фотоапарат SD-Kарта памет) и как да записвате файлове върху външни носители.

Как да използвате имейл, как да прикачвате файлове, документи и снимки към имейл.

Как да изпращате снимки във фейсбук и вайбър

Как сами да се грижите за вашият компютър и да го почиствате от ненужни файлове.

Как да използвате и как да се грижите за вашият лаптоп/компютър.

Как да съхранявате правилно батерията на вашият лаптоп за по -дълъг живот.

Как да създадете текстов документ, как да го съхраните, как да го изпратите.

Как се създава папка, как се изтрива папка.

Как да използвате функциите в уиндоус.

Кои са функциите в уиндоус

Как да инсталирате програми на вашия компютър/лаптоп

Какво е браузер

ВЪВ ВСИЧКИ ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ СЕ ПРИЕМАТ ВСЯКАКВИ ЗАПИТВАНИЯ И ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ С ПЪРВО НИВО НА ОБУЧЕНИЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ. НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ПИТАТЕ, ЗА ВСИЧКО ТЪЙ, КАТО НИЕ ТУК ИЗБРОЯВАМЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ НЕЩАТА И ПО-СКОРО СЪЩЕСТВЕННАТА ЧАСТ ЗА ЕДИН НАЧИНАЕЩ ПОТРЕБИТЕЛ НА КОМПЮТЪР/ЛАПТОП С УИНДОУС, НО ЗНАЕМ, ЧЕ ИМА И МНОГО ДРУГИ НЕЩАТА КОИТО ВИ ВЪЛНУВАТ И ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ. НИЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ВИ ИСЛУШАМЕ И ДА ВИ НАУЧИМ, ПОКАЖЕМ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ.

Кои сме ние и какво предлагаме? Защо да изберете нас и нашите курсове?

И най-важно е нашето отношение и начина на обучение към всички курсисти, да знаем че има много и най-различни фирми и дружества предлагащи подобни курсове, но това което ни отличава , което ни прави различни, предпочитани и препоръчвани от нашите курсисти е именно това, че преподаването, обучението и разясняването на всичко в детайли и подробности от нашите преподаватели към всички курсисти е на най-високо ниво и смело заявяваме , че в България няма такова ниво на обучение.

А защо е така при нас? Защото ние обичаме работата си , ние я вършим с голямо удоволствие и отделеност , ние осъзнаваме колко важно и отговорно е това да ви предадем тези знания , не само за момента , не само докато трае курса, не просто да ви вземем парите и да ви оставим да се „оправяте“ по-натам сами , а да ви научим , да ви предадем нужните знания и да сдобиете нужната увереност и самочувствие , за да можете сами да правите всичко за което , ще се обучавате.

Трета и не на последно място при нас , ще научите всичко, за което сте се записали нашият курс, за начинаещи, защото при нас не се „претупват курсовете“ , не „претупваме“ материала за преподаване , и не бързаме да приключим с нашите курсисти по най-бързия начин.

Индивидуален подход към всеки един от вас , обясняваме, повтаряме, показваме и докато не сме убедени в разбирането на преподадения урок, не продължаваме напред.

• Искаме да сме уверени в това, че след този курс вие, ще може спокойни , да вършите всичко сами, че ще сте придобили тези знания и , че вече от тук натам , ще можете сами да надграждате и трупате нови, и нови знания с опит и практика.

Не препоръчваме онлайн курсове за начинаещи, някой от вас може да желае точно такава форма на обучение, но ще ви опровергаем.
• Няма как да препоръчваме този курс онлайн точно заради изброените по-горе предимства, които имаме пред всички останали.
• Няма как ние да ви предадем тези знания онлайн, няма как да ви научим на всичко изброено в този курс онлайн така, както ни се иска тоест ПРОФЕСИОНАЛНО. (Това е все едно един първокласник да се учи да пише онлайн, без учител, без някой, които да му хване ръката и да го научи). При нас е същото , ние държим и се водим от същия принцип , за това за нашите курсисти Препоръчваме да не се записват за онлайн формата ни на обучение за компютърни курсове за начинаещи
• Искаме да сме до вас, да ви наблюдаваме, обучаваме , наставляваме и преподаваме, но това може да стане само в индивидуална или групова форма на обучение.

Разбира се за всички, които искате да запишете онлайн компютърен курс за начинаещи и тази форма на обучение вие , най-удобна, най-лесна и практична за вас, то ние сме на среща и готови да научим на всичко необходимо и полезно за вас.

Компютърни курсове цени:

В този компютърен курс за начинаещи предлагаме 3 форми на обучение и съответно 3 различни цени.

Форма на обучение по компютърна грамотност (самостоятелна, индивидуална) цена: 800 лв. с ДДС Време траене 4 седмици (Събота или Неделя) по 5 часа на ден или общо 20 часа.

Форма на обучение с група (компютърни курсове за начинаещи групово) цена: 130 лв. с ДДС. Време траене 20 часа (само при нас се предлага 20 часа за обучение) всяка Събота или Неделя по 5 часа на ден или общо 20 часа.

Онлайн компютърни курсове цена. В тази форма на обучение цената е 120 лв. с ДДС в тази форма и в тази цена вие получавате специален достъп до специално подготвени видео уроци за начинаещи. Уроците са с дължина между 60 и 120 минути. И са достъпни само за записали този курс в нашият youtube канал.

ВАЖНО! ПРЕДИ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА КУРС ПЪРВО ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ КУРС ЗА ВАС СЛЕД ТОВА КОГАТО ПОПЪЛВАТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ УТОЧНЕТЕ ЗА КОЙ КУРС СЕ ЗАПИСВАТЕ И ДАЛИ СЕ ЗАПИСВАТЕ ЗА ОНЛАЙН КУРС, ИНДИВИДУАЛЕН ИЛИ ЗА КУРС С ГРУПА.

(Курсовете се провеждат от висококвалифицирани служители с богат опит и стаж. Обяснява се бавно и разбираемо така, че да може да се разберете и усвоите това , което се говори от обучаващия)

Възможности за заплащане на курс:

По сметка: BG91UNCR70001523301758

BIC:UNCRBGSF

Получател: „СДК-ЛЕО“ ЕООД Мол: Даяна Георгиева

Основание за плащане: „Записване за компютърен курс за начинаещи“

На касите на: EasyPay
На място в нашия магазин на ул „Уошбърн“ № 67 и ул „Клисура“ № 13А маг 2 всеки ден от 09:00 до 19:00 Събота от 09:00 до 16:99

Преди да се запишете за курса се обадете на телефон +359877768907 за потвърждение за свободни места.

След, като потвърдим плащането , ще получите фактура и достъп до онлайн видео уроци за тези от вас които се запишат за онлайн курс. За записаните за курс с група и индивидуална форма, ще се свържем да уточним дати и време в , което да се проведе обучението.

Адрес: София кв. Х. Димитър ул. „Клисура“ №13А и ул. “ Уощбърн“ № 67

НАМИРАМЕ СЕ НА ЪГЪЛА НА ДВЕ УЛИЦИ ДО НАС ИМА КАФЕ И МАГАЗИН ЗА ИГРАЧКИ. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *