УСЛУГИ И СЕРВИЗ

Крос Компютърс ЕООД лидер в компютърните ремонти, поправка и сервиз с над 15г история и опит в сферата на ИТ технологиите.

сервиз и ремонти на компютри София център

Сервиз за компютри София

Сервиз за компютри от Крос Компютърс ЕООД

Бързи и експресни сервизни услуги

При нас не се чака с дни

Ремонт и поправка на компютри

Вижте повече за предлаганият Сервиз за компютри София

Сервиз за лаптопи София

Сервиз за лаптопи acer, asus, dell, msi, Lenovo, hp и др.

Ремонт на лаптопи и компютри

Смяна на дисплей на лаптоп (матрица) цена

Профилактика и почистване на лаптоп

Смяна на клавиатура на лаптоп

Смяна на буска на лаптоп

Ремонт на видео карта на лаптоп

Ремонт на дъно (дънна платка)

Ремонт на залят лаптоп с вода, сок, вино, кола, чай, водка и всякакви други течности (какво да правим ако вече е залят.

  • Първо и най-важно е веднага да се изключи лаптопа и, ако има възможност да се извади батерията, ако е вградена просто го изключете от захранването и от бутона за изключва, като го задържите за няколко секунди , докато не изгасне лаптоп.
  • В никакъв случай не правете повторен опит, за включване на лаптопа, не правете опити сами да го подсушавате със сешоар, или да го заливате с ориз, а още по-малко да го оставите на пряка слънчева светлина „за да изсъхне“ това е честа срещана практика от повечето потребители и често се случват още по-сериозни проблеми.
  • Повечето лаптопи имат защита и при случай на заливане, те се изключват, но това е просто ЗАЩИТА това не означава , че всичко е наред тази течност каквато и да е тя , тя не може да се изпари, няма как да изчезне повечето хора си мислят, че като го оставят, за някакво време, ще се оправи от само себе си.
  • Не рискувайте да изгубите цялата си информация предприемайки тези действия сами да си оправяте и почиствате лаптопа, а още повече и да изгорите напълно вашия лаптоп.
  • След, като вече сте го „поляли“ с каквато и да е течност, спазилисте всички стъпки описани по-горе, следващото нещо е да ни се обадите на нас. В 90% от случаите успяваме да спасим и лаптопа и информацията, но е много важно ДА НЕ ПРАВИТЕ ПОВТОРЕН ОПИТИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ.

Ъпгрейд на стар лаптоп (подсилване на стар лаптоп, за да работи с уиндоус 10)

Вижте повече за предлаганият Сервиз за лаптопи София

Профилактика и почистване на лаптоп.

  • Извършваме профилактика и почистване на лаптоп със смяна на термо паста

Какво представлява и колко време отнема почистването от прах и смяната на термо паста на лаптоп вижте, защо е нужна профилактика на лаптоп

Профилактика/почистване на лаптоп от прах и замърсяване със смяна на термо паста цена

Предлагаме на нашите клиенти истинска профилактика и почистване за вашия лаптоп .

Извършваме профилактика и почистване със смяна на термо паста и термо лепенки за всички видове лаптопи, геймърски лаптопи Acer, Lenovo, Dell, HP Hewlett Packard, MSI, Asus, Toshiba и др.

Предлагаме и почистване на всички видове лаптопи MacBook air и MacBook Pro

Професионално, качествено, експресно и на разумни цени.

Какво включва почистването и профилактиката на лаптоп.

  • Пълно разглобяване на вашия лаптоп, почистване с четка и сгъстен въздух всички компоненти, пластмаси,букси и входове, почистване на клавиатура от (остатъци от храна,замърсяване и петна), смяна на терм паста на процесор и видео карта (използваме високо качествени пасти MX-4 и MX-6), оглеждаме дънната платка, за окисляване (при установяване на окисляване се почиства със специален спирт), пълно почистване и обслужване на вентилатора на охладителната система

Пълна профилактика и почистване на лаптопи, Acer, Lenovo, Dell, HP Hewlett Packard, MSI, Asus, Toshiba и др. Защо е нужно?

Това , което разбрахме за повече от 10г в нашия сервиз е , че хората дори не знаят, че се извършва такъв тип услуга , а още повече , че е от съществена  важност това да се прави на всеки 6 до 12м за по-мощните геймърски лаптопи и на всеки 12 до 24м за нормалните лаптопи (всички лаптопи различни от геймърските) това е много относително, за времето и зависи от средата в която се използва лаптопа например: лаптопи , които се използват в по-замърсена (градска среда като гр.София) изложени на по-голямо замърсяване то този срок препоръчваме да е на всеки 12м за (нормалните лаптопи). Много важно предупреждение към всички вас (активните пушачи) за вас препоръчваме почистването и профилактика на лаптоп да се извършва на всеки 6 до 12м. Защо се налага тази процедура? представете си автомобил без охладителна течност (антифриз/вода която охлажда ДВГ на автомобила без която той би загрял и би довел до огромни щети по вашия ДВГ). Същата роля и функция има и термо пастата и термо лепенката за вашия процесор (процесор това е вашият двигател на лаптопа ви), ако вие не извършвате тази профилактика навреме и редовно, то вие излагате на огромен риск работата на вашата техника , както и вероятността от повреда или пълното преустановяване на работата на вашия лаптоп се повишава значително. Тази термо паста за която говорим е, както дадох пример с антифриза при ДВГ на автомобила , нейна роля е да охлажда процесора и да предотвратява прегряването в следствия на замърсяване и особено през лятото, когато темперетурите навън са високи. Много лош навик за повечето потребители е да взимат лаптопа в леглото поставяйки го в краката си или на леглото или дивна и да го използват това е много опасно и може също да доведе да прегряване, както и да усетите , как вашия лаптоп става горещ на допир особено в лявата половина. Ние препоръчваме лаптопите да се използват със специално за това пригодените (подложки, охладители със вентилатори или масички).

Вижте повече за предлаганият Профилактика и почистване на лаптоп.

Ремонт на компютри по домовете

Извършваме всякакви ремонти, ремонт на компютри по домовете, ремонт на лаптопи на място във вашия дом или офис, бързо, лесно, удобно и не губите време да шофирате в ужасния трафик на София.

Може да заявите посещение на адрес от наш компютърен специалист от тук

Изпратете запитване

Вижте повече за предлаганият Ремонт на компютри по домовете

Компютърни услуги София

Извършваме голям набор от компютърни услуги

Ъпгрейд на компютър

Добавяне на SSD (ССД)

Добавяне на рам памет

Поставяне, монтаж на водно охлаждане

Инсталиране на уиндоус 10 или 11 на нов лаптоп или компютър

Преинсталиране на компютър цена

Виж повече

Инсталиране на програми и игри по избор.

Асемблиране (сглобяване на компютър) геймърски или обикновен компютър имаме и опция сглобяване на компютър на адрес за гр.София.

Вижте всички наши услуги от тук

Компютърни курсове

Предлагаме компютърни курсове и обучение по компютърна грамотност за начинаещи и напреднали

Имаме курс по компютърна грамотност за начинаещи

Курс за начинаещи

Компютърен курс за компютърни техници вижте тук

Курс за компютърни техници

Софтуерен курс

Софтуерен курс

Записване за компютърен курс

ЗАПИСВАНЕ

Вижте повече за предлаганите Компютърни курсове

Абонаментна компютърна поддръжка

Поддръжка на компютри и сървъри

Месечна поддръжка на компютри

Абонаментна компютърна поддръжка цени

поддръжка на компютри

Може да разгледате нашите планове за поддръжка на компютри тук

Цени за поддръжка

Адрес: София кв. Х. Димитър ул. „Клисура“ №13А и ул. “ Уощбърн“ № 67

НАМИРАМЕ СЕ НА ЪГЪЛА НА ДВЕ УЛИЦИ ДО НАС ИМА КАФЕ И МАГАЗИН ЗА ИГРАЧКИ.